joi, 22 decembrie 2011

Zgarcenia la romani!

Atat de egoisti sunt romanii, incat si la marfa se zgarcesc! Sa va dau doua exemple, vara asta mama a fost in vacanta la Bacau si a trimis-o pe bunica (mama ei) sa cumpere bomboane de 5 lei si 2 bidoane de ACE.Cand a cerut bomboanele vanzatoarea a zis: "Cat? 5 lei? Stii ca 5 lei sunt 50.000? Pai stii cate bomboane sunt de 5 lei?Iti dau numai de 2 lei ca iti ajung!"

La ACE a spus: "Pai da ce faci tu cu 2 bidoane? Iti dau unul, iti ajunge!" La fel si aici, in Italia, s-a deschis un magazin de romani si s-a dus mama sa cumpere pentru sarbatori cate ceva..ramasese doar 4 pungi de gris din care mama a luat 3.Vanzatoarea i-a spus ca ultimul sa il lase acolo.Si cu branza de burduf la fel, era ultima bucata, la care mama o intreaba: "Cat e kilul?", iar ea a spus: "9 euro dar ala cantareste mult mai mult decat un kil, nu merita".


 Mama a rugat-o frumos sa il cantareasca. Costa 14 euro, si a vrut sa o cumpere. La care vanzatoarea a zis: "Pai mi-a zis soramea sa stea aici cel putin pana sambata, ce o sa ii spun acuma?", si luase branza, a pus pretul pe ea, a scris pe ea "vandut" si a pus-o inapoi pe raft.Cand sa faca contul, mama ii spune "dar branza?", vanzatoarea ii raspunde:"Pai trebuie sa mi-o platiti separat pe aia, si sa imi dati bani marunti ca sa ii dau lu' soramea, cu bani marunti si fixi", crezand ca mama nu are bani marunti si renunta la ea =)) In concluzie: romanii sunt mult prea afectati de criza, atat de afectati incat se zgarcesc si la marfa, in loc sa se bucure ca au cui sa o vanda.. :))) 


Vi s-a intamplat si voua?!

Niciun comentariu: