marți, 13 decembrie 2011

Conturarea fetei





Conturarea consta in accentuarea  trasaturilor fetei noastre cu ajutorul machiajului. Pentru conturare ai nevoie de pudra bronzanta si highlighter.
Pudra bronzanta (bronzer) este folosita pentru a crea umbre, iar highlighter-ul (pudra de accentuare) pentru a scoate in evidenta anumite zone ale fetei.

Fata rotunda: Daca ai fata rotunda si vrei sa o subtiezi aplica highlighter pe mijlocul barbiei,nasului si pe zona de deasupra pometilor. Bronzerul trebuie aplicat pe tample, zona obrajilor (daca impingeti simtiti zona aceea mai adanca - acolo trebuie aplicat bronzerul - va puteti suge fata (fata de peste) pentru a aplica corect).



Fata lunga: Pentru acest tip de fata nu este indicat highlighterul, doar aplicarea bronzerului in zona barbiei si blush.



Fata patrata: Se contureaza cu bronzer colturile maxilarului si tamplele. Highlighterul se aplica pe frunte,nas, mijlocul fruntii si barbiei pentru a atrage atentia spre mijlocul fetei


Fata ovala: Cei care au fata ovala sunt cei mai norocosi. Acestia nu au nevoie de conturare, fetele ovale fiind ideale datorita trasaturilor simetrice.

Niciun comentariu: