luni, 16 ianuarie 2012

Imprimeuri!

Fara sa imi dau seama, au inceput sa imi placa foarte mult imprimeurile! Pentru unele persoane pare ceva extravagant, dar daca stii cum sa le asortezi si in ce masura sa le porti, pot fi chiar dragute! Cum la femei gusturile se schimba foarte des (astazi ne plac imprimeurile, maine ne place altceva), m-am gandit sa nu fac exces de imbracaminte imprimata (ca mai apoi sa nu stea degeaba in dulap), sa ma gandesc foarte bine pe ce dau banii si daca se merita! Pentru inceput mi-am achizitionat cateva accesorii cu imprimeuri si niste pantofiori de care m-am indragostit la prima vedere! Am si economisit bani de pe urma lor, au fost foarte ieftini! :)


Ochelari de soare cu imprimeu de leopard - 15 lei











Bentita imprimeu leopard - 2 lei











Sutien cu imprimeu de leopard - 2 euro











Esarfa cu imprimeu de leopard - 5 euro












Geanta cu imprimeu de leopard - 10 euro












Pantofi cu imprimeu de zebra - 10 euro









Eu spun ca este ok daca imprimeurile nu sunt purtate in exces, de exemplu sa fii imbracata din cap pana in picioare numai in imprimeu. Voi ce parere aveti despre ele?

4 comentarii:

Claudia spunea...

Sunt dragute, dar este exclus sa fie purtate toate deodata. Exact cum ai spus si tu trebuie asortate cu grija, iar eu as zice nu mai mult de 2 piese imbracate deodata. De exemplu ochelarii si pantofii, ochelarii si esarfa sau esarfa si pantofii.
Luna trecuta am primit si eu cadou de la prietena mea o rochita cu imprimeuri animal. Niciodata nu m-au atras si este pentru prima oara cand am in garderoba astfel de imprimeuri. Prima impresie a fost de refuz in sensul ca ma gandeam ca n-o s-o imbrac in veci si o voi face cadou cuiva, dar dupa ce am probat-o mi-am schimbat parerea si acum o port cu drag:)
Sa le porti si tu sanatoasa si cu placere !

Unknown spunea...

@Lady's Multumesc frumos,sunt sigura ca iti sta foarte bine cu rochita!

Anonim spunea...

buna de unde ai cumparat acei pantofi cu 10 euro?mi se par prea tari

Unknown spunea...

Buna si tie, i-am cumparat din Italia, in fiecare Duminica se face un fel de piata, iar acolo sunt super ieftine hainele :) Mersi pentru coment :*