marți, 17 ianuarie 2012

Din brunet in blond!

M-am saturat sa imi aud tot timpul: "brunetul te imbatraneste!", sau "pari mai mare",sau "te inchide la fata", chiar daca de-a lungul timpului am fost bruneta si toata lumea este obisnuita cu mine ca fiind bruneta, m-am hotarat sa ma fac blonda! :)) M-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta experienta, poate va fi folositoare. Avand in vedere ca nu este nimeni in preajma mea care sa ma ajute cu decoloratul, m-am apucat sa ma decolorez singura (nu ca ar fi prima data).Asta este a doua oara cand ma decolorez, o fac o data la doua saptamani ca sa nu imi ard parul (am avut prietene care l-au ars si a inceput sa li se rupa din varfuri pana li s-a scurtat parul de tot, iar eu nu vreau sa patesc asta!) Poze de la prima decolorare nu mi-am mai facut, era chiar naspa de tot, dar cum nu sunt in tara am zis sa profit si eu, daca tot nu ma vede nimeni cunoscut! :)) DECI, dupa cum spuneam, evident ca nu este uniform ce am facut eu acolo, la spate nu am cum sa vad...dar sper sa le fie de folos celor care vor sa se faca blonde :)
                                                             DIN ASA...



...AM DEVENIT ASA:





Da, stiu...e oribiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil! :)) Ma mai decolorez de 2 ori si apoi voi aplica o vopsea blond-deschis spre gri...La radacina este mai deschis deoarece imi crescute parul..Deci pe data de 5 ianuarie m-am decolorat prima data, apoi pe data de 14 noaptea, data viitoare o voi face pe data de 28, si tot asa :) Ok..Iata produsele pe care le-am folosit:



Oxidant


Decolorantul, pe care l-am amestecat cu oxidantul


Bolul in care am amestecat cele doua si pensula pentru aplicat

Am folosit si hartie argintata(staniol) 

O sa imi ia ceva timp pana voi ajunge la rezultatul dorit, dar vorba unei prietene, daca am intrat in hora va trebui sa joc pana la sfarsit :)) 

2 comentarii:

Claudia spunea...

Mi-a iesit un "uau" rapid si scurt cand am citit titlul. Acum spun ca esti foarte curajoasa si cred ca iti va fi rasplatit din plin curajul pentru ca, din cate observ pana acum, blondul pare sa-ti vina bine. Astept finalul :)

Anonim spunea...

Pentru decolorarea parului poti incerca COLOR OFF , este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
il poti comanda la nr 0754921669