luni, 17 decembrie 2012

Tips & tricks about make-up

Buna dragilor,astazi am pregatit niste sfaturi si trucuri pentru voi.

Sprancenele:
Sigur multi ati auzit despre tehnica sprancenii care se masoara cu o pensula dinspre aripa nasului inspre radacina lui. De acolo se spune ca trebuie sa inceapa spranceana. FALS!
Fiecare are o diferita forma a nasului, unii au aripile nasului mai late in timp ce altii le au foarte apropiate, iar daca ne luam dupa forma nasului lor se vor alege cu niste sprancene ori prea departate ori prea apropiate.
Daca sprancenele sunt prea departate, ne dau impresia ca dosul nasului este mai lat, iar daca ele sunt prea apropiate ne dau impresia ca dosul nasului este foarte subtire. In acest caz cel mai indicat ar fi sa ne formam sprancenele dupa cat de gros sau subtire vrem sa ni se vada nasul.

Blush-ul:
O alta greseala pe care o intalnim des este pozitionarea blush-ului. Vedem foarte multi oameni care au aplicat blush-ul sub pometi in loc sa il aplice pe.
Dar nicidecum nu este greseala lor, deseori suntem sfatuiti sa zambim atunci cand ne este aplicat blush-ul, ceea ce nu este corect din cauza ca atunci cand nu mai zambim pometii nostrii se lasa odata cu blush-ul. Cel mai bine este sa aplicam blush-ul fara sa zambim, asa vedem mai bine unde se efectueaza aplicarea lui.

Machiajul in exces:
De cele mai multe ori se intampla sa accentuam in acelasi timp si ochii si buzele...prea mult.
Atunci cand intalnim o persoana, fie ea machiata, fie nu, primul lucru pe care il observam sunt ochii. Bineinteles ca nu este nimic daca ii scoatem in evidenta cu un machiaj strident, dar daca pe langa machiajul strident al ochilor folosim si un ruj la fel de strident este o problema! Deja ochii nostrii nu mai stiu unde sa se uite, ori la buze, ori la ochi, ori blush etc.. iar atunci este o problema. Nu vrem sa aratam ca un pom de Craciun.
Cand vrem sa accentuam mai tare buzele o lasam mai moale cu ochii, si invers, daca vrem un machiaj strident la ochi atunci folosim un ruj in nuanta nude. Aceasta greseala o intalnim mai ales la vedete, dupa cum o vedeti pe Audrey O'Day.

Un machiaj perfect!
Sigur ati observat si voi machiajul perfect pe care il au unele persoane si ati incercat sa faceti si voi unul care sa arate cat de cat bine si nu v-a reusit. Ori va cade excesul de fard pe fata, ori se imprastie la ochi, ori va murdariti..ei bine, pentru asta puteti folosi banda adeziva si pudra sub ochi pentru excesul de fard, pe care o inlaturati la sfarsit. Pentru a pozitiona bine banda adeziva va luati dupa linia imaginara a pleoapei inferioare. Veti fi uimiti de rezultat!

Blending brush!


Pensula pentru blending si putina exersare este tot ce aveti nevoie pentru un machiaj profesional. Aveti truse de pensule si va intrebati de ce nu va ies machiajele? Atunci probabil va lipseste pensula pentru blending. Aceasta se foloseste pentru a amesteca culorile intre ele, fara a se vedea acele dungi urate dintre culori. Aplicati cu o pensula plata fardurile, iar apoi cu o pensula de blending curata amestecati-le intre ele, o sa fiti uimite de rezultat.

Culori vibrante!
Culorile pe care tocmai le-ati aplicat vi se par sterse? Atunci sigur nu ati folosit un primer! Primerul este baza dinaintea machiajului si se aplica inainte de machiaj, acesta facand culorile sa para mai intense si de lunga durata. Un primer bun este cel de la Urban Decay, dar daca nu aveti fondurile necesare achizitionarii unui asemenea primer, puteti face unul chiar la voi acasa. Aveti nevoie de un primer pentru fata, baton corector si fond de ten. Le amestecati intr-un recipient mic si voila :)


luni, 10 decembrie 2012

Machiaj de iarna

Dupa cum stiti, iarna se folosesc mai mult culorile reci, atat pentru machiaj cat si pentru haine, accesorii s.a
Se foloseste si foarte mult alb, prin care se reflecta zapada (in cazul in care este zapada :)) )


Pentru cei care nu stiu,in partea stanga sunt culorile calde, iar in partea dreapta cele reci.





Azi am fost inspirata de un carnetel de-al meu si am realizat un machiaj cu alb si mov, bineinteles pentru iarna, folosesc foarte mult alb deoarece la mine deja s-a asezat zapada si imi place foarte mult cum se contopeste albul cu zapada.

Machiajul a fost realizat in etapele urmatoare:












In ultima etapa am adaugat gel liner in loc de tus, apoi am dat genele cu rimel.

Machiajul se potriveste la toate tipurile de culori ale ochilor.






Sper ca v-a placut, sa fiti cuminti ca Mosul sa va puna sub brad cat mai multe cadouri :D
Sper ca la mine Mos Craciun sa nu fie atat de zgarcit ca Mos Nicolae avand in vedere ca am primit doar o varga! :)) V-am pupat! :*

marți, 4 decembrie 2012

Catre cei care ma urmaresc:

Stiu, iar am fost o fata rea si nu am postat pe blog, sincer nu am avut deloc timp pentru postari, am fost ocupata cu facutul bagajelor si cu orele de germana pe care le-am tinut de dimineata, iar dupa-masa eram ocupata cu scoala.

Da, am tinut ore de germana pentru ca am fost plecata 2 saptamani chiar in Germania multumita cursului de 6 luni pe care nu de mult l-am terminat.

M-am gandit sa impartasesc cu voi cateva din amintirile frumoase pe care mi le-a lasat aceasta scurta vacanta dar in care m-am distrat la maxim si a fost chiar mai bine decat mi-am imaginat. Mi-am facut chiar si cativa prieteni noi.

 Sper sa va placa pozele si sper sa aveti si voi ocazia sa mergeti acolo, sau sa fi fost, este minunat! :)



                            Aceasta poza este facuta in Berlin in fata parlamentului

          Aceasta este statuia Berlinului.. se spune ca cine a fost acolo si nu a vazut statuia nu se considera ca a fost in Berlin
 
     

                          Echipa noastra de coafori, freizeri, manichiuristi, pedichiuristi


                                                   Cateva persoane din echipa

  Salonul unde am facut practica cu echipa


 Un machiaj realizat de mine la practica


   Desenul din Liepzig care reprezinta zidul "masacrelor"


Sony Center

Poza facuta in ultima zi din vacanta, cu diplomele in mana :)