marți, 31 ianuarie 2012

Din brunet in blond III...

Ok...sunt foarte dezamagita, chiar nu ma prinde blondul..ma dau batuta :))

Mai ramane sa-mi cumpar vopsea..dar nu negru, un ciocolatiu :) si daca nu imi place nici ala, ma fac negru :)) Macar am incercat, ce sa spun....nu toate sunt facute pentru blond :))

duminică, 29 ianuarie 2012

Din brunet in blond partea a II-a

Am spus ca voi posta doar rezultatul final, dar cu cat mi se deschide parul cu atat imi dau seama ca nu ma prinde blondul...nu stiu de ce am impresia asta, probabil pentru ca nu sunt obisnuita inca cu ideea de a avea par blond. Ultima data parul imi arata cam asa :

Iar acuma arata cam asa:



Incep sa cred ca am facut o mare greseala cand am inceput sa il decolorez, mereu am fost de parere ca celor care li se potriveste blondul sunt norocoase si frumoase in adevaratul sens al cuvantului (adevarul este ca nu tuturor li se potriveste) Asa arata dupa a treia decolorare si dupa o vopsire cu o nuanta foarte deschisa...as merge acuma sa imi cumpar o vopsea neagra sa ma fac cum eram inainte :))

 E cam greu cu pauzele astea de 2 saptamani intre decolorari, cel putin la mine asa a fost, vroiam sa ma fac inapoi, apoi spuneam ca trebuie sa termin ce am inceput si tot asa...blondul mi se pare prea deschis pentru mine, probabil din cauza ca am pielea foarte alba :)) dar nu puteam muri linistita fara sa incerc macar o data in viata sa ma fac blonda :D

 De acuma nu il voi mai decolora, il voi vopsi direct..sper sa nu ma abat de la blond si sa-mi cumpar alta culoare :)) sa speram ca voi rezista tentatiei...





marți, 17 ianuarie 2012

Din brunet in blond!

M-am saturat sa imi aud tot timpul: "brunetul te imbatraneste!", sau "pari mai mare",sau "te inchide la fata", chiar daca de-a lungul timpului am fost bruneta si toata lumea este obisnuita cu mine ca fiind bruneta, m-am hotarat sa ma fac blonda! :)) M-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta experienta, poate va fi folositoare. Avand in vedere ca nu este nimeni in preajma mea care sa ma ajute cu decoloratul, m-am apucat sa ma decolorez singura (nu ca ar fi prima data).Asta este a doua oara cand ma decolorez, o fac o data la doua saptamani ca sa nu imi ard parul (am avut prietene care l-au ars si a inceput sa li se rupa din varfuri pana li s-a scurtat parul de tot, iar eu nu vreau sa patesc asta!) Poze de la prima decolorare nu mi-am mai facut, era chiar naspa de tot, dar cum nu sunt in tara am zis sa profit si eu, daca tot nu ma vede nimeni cunoscut! :)) DECI, dupa cum spuneam, evident ca nu este uniform ce am facut eu acolo, la spate nu am cum sa vad...dar sper sa le fie de folos celor care vor sa se faca blonde :)
                                                             DIN ASA...



...AM DEVENIT ASA:





Da, stiu...e oribiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil! :)) Ma mai decolorez de 2 ori si apoi voi aplica o vopsea blond-deschis spre gri...La radacina este mai deschis deoarece imi crescute parul..Deci pe data de 5 ianuarie m-am decolorat prima data, apoi pe data de 14 noaptea, data viitoare o voi face pe data de 28, si tot asa :) Ok..Iata produsele pe care le-am folosit:



Oxidant


Decolorantul, pe care l-am amestecat cu oxidantul


Bolul in care am amestecat cele doua si pensula pentru aplicat

Am folosit si hartie argintata(staniol) 

O sa imi ia ceva timp pana voi ajunge la rezultatul dorit, dar vorba unei prietene, daca am intrat in hora va trebui sa joc pana la sfarsit :)) 

luni, 16 ianuarie 2012

Imprimeuri!

Fara sa imi dau seama, au inceput sa imi placa foarte mult imprimeurile! Pentru unele persoane pare ceva extravagant, dar daca stii cum sa le asortezi si in ce masura sa le porti, pot fi chiar dragute! Cum la femei gusturile se schimba foarte des (astazi ne plac imprimeurile, maine ne place altceva), m-am gandit sa nu fac exces de imbracaminte imprimata (ca mai apoi sa nu stea degeaba in dulap), sa ma gandesc foarte bine pe ce dau banii si daca se merita! Pentru inceput mi-am achizitionat cateva accesorii cu imprimeuri si niste pantofiori de care m-am indragostit la prima vedere! Am si economisit bani de pe urma lor, au fost foarte ieftini! :)


Ochelari de soare cu imprimeu de leopard - 15 lei











Bentita imprimeu leopard - 2 lei











Sutien cu imprimeu de leopard - 2 euro











Esarfa cu imprimeu de leopard - 5 euro












Geanta cu imprimeu de leopard - 10 euro












Pantofi cu imprimeu de zebra - 10 euro









Eu spun ca este ok daca imprimeurile nu sunt purtate in exces, de exemplu sa fii imbracata din cap pana in picioare numai in imprimeu. Voi ce parere aveti despre ele?

joi, 12 ianuarie 2012

Black long lasting smokey eyes!

Inca un machiaj din seria smokey, poate fi purtat pentru orice ocazie si este simplu de realizat! :)  Another make-up from the smokey series, it can be weared for any ocasion and it's simple to do! :)


            Produse folosite/ Used products:

- Pensula MAC 239 pt aplicarea fardului maroniu/ MAC 239 brush for applying the brown eyeshadow
-  Pensula MAC 214 pt aplicarea gelului negru/ MAC 214 brush for applying gel liner
- Pensula MAC 239 pentru blenduirea gelului/ MAC 239 brush for blending the gel liner
- Pensula MAC 239 pentru aplicarea fardului negru/ MAC 239 for applying black eyeshadow
- De la avon VERY ME - nuanta cocoa glaze, cea inchisa/ From avon VERY ME- cocoa glaze, the dark part
                                                                            - Paleta 120 culori Fraulein/ 120 color palette from Fraulein