joi, 22 decembrie 2011

Green smokey look!



Produse folosite / Used products:

Scotch pentru a defini mai bine forma / Tape for a better defining
Avon beauty palette
Pensula MAC 214 pentru fardul cremos / MAC 214 brush for the creamy eyeshadow
Pensula stufoasa fara nume / No name fluffy brush
Paleta 120 culori Fraulein / 120 palette Fraulein

Tutorial:

Zgarcenia la romani!

Atat de egoisti sunt romanii, incat si la marfa se zgarcesc! Sa va dau doua exemple, vara asta mama a fost in vacanta la Bacau si a trimis-o pe bunica (mama ei) sa cumpere bomboane de 5 lei si 2 bidoane de ACE.Cand a cerut bomboanele vanzatoarea a zis: "Cat? 5 lei? Stii ca 5 lei sunt 50.000? Pai stii cate bomboane sunt de 5 lei?Iti dau numai de 2 lei ca iti ajung!"

La ACE a spus: "Pai da ce faci tu cu 2 bidoane? Iti dau unul, iti ajunge!" La fel si aici, in Italia, s-a deschis un magazin de romani si s-a dus mama sa cumpere pentru sarbatori cate ceva..ramasese doar 4 pungi de gris din care mama a luat 3.Vanzatoarea i-a spus ca ultimul sa il lase acolo.Si cu branza de burduf la fel, era ultima bucata, la care mama o intreaba: "Cat e kilul?", iar ea a spus: "9 euro dar ala cantareste mult mai mult decat un kil, nu merita".


 Mama a rugat-o frumos sa il cantareasca. Costa 14 euro, si a vrut sa o cumpere. La care vanzatoarea a zis: "Pai mi-a zis soramea sa stea aici cel putin pana sambata, ce o sa ii spun acuma?", si luase branza, a pus pretul pe ea, a scris pe ea "vandut" si a pus-o inapoi pe raft.Cand sa faca contul, mama ii spune "dar branza?", vanzatoarea ii raspunde:"Pai trebuie sa mi-o platiti separat pe aia, si sa imi dati bani marunti ca sa ii dau lu' soramea, cu bani marunti si fixi", crezand ca mama nu are bani marunti si renunta la ea =)) In concluzie: romanii sunt mult prea afectati de criza, atat de afectati incat se zgarcesc si la marfa, in loc sa se bucure ca au cui sa o vanda.. :))) 


Vi s-a intamplat si voua?!

marți, 20 decembrie 2011

Purple-orange make up Machiaj mov-oranj


Produse folosite / Used products:

Paleta 120 culori Fraulein / 120 pallete Fraulein
Pensula fara nume / no name brush







Tutorial: 



joi, 15 decembrie 2011

Machiaj pt revelion New year's make-up


Produse folosite/ Used products:

Paleta 120 culori / 120 pallete Fraulein
Pensula fara nume / No name brush
Am folosit scotch pentru a defini mai bine forma machiajului




Tutorial:





miercuri, 14 decembrie 2011

Pin-up make-up Machiaj Pin-up



Produsele folosite/what I used:


Pensula MAC 190 pt fondul de ten/ MAC brush 190 for foundation
Pensula MAC 150 pt pudra/MAC 150 brush for powder
Pensula MAC 168 pt conturare / MAC 168 brush for contouring

Pensula MAC 222 pt pliul pleoapei /MAC 222 brush for the crease
Pensula fara nume pt blending/ No name brush for blending
Pensula MAC 263 pt eyeliner si sprancene/MAC 263 brush for eyeliner and brows
Pensula MAC194 pt buze/ MAC 194 for the lips
Fond de ten Delia/ Delia foundation
Pt ochi am folosit paleta 120 de culori de la Fraulein si de la avon - veryme - cocoa glaze (asta am folosit si pt sprancene)/ For the eyes I used the 12o pallete from Fraulein and from Avon - veryme - cocoa glaze (I used this for the brows also)
Pentru conturare un bronzerfara nume/ For contouring a no name bronzer
Pt buze un ruj fara nume rosu inchis/ For the lips a lipstick no name dark red

marți, 13 decembrie 2011

Machiaj de Craciun II



















Tutorial:



Produsele folosite/what I used:
Paleta 120 culori de la Fraulein/120 pallete from Fraulein
Pensula stufoasa fara nume/ Fluffy brush no name
Tus Stillday/ Eyeleliner Stillday
Pentru conturare pensula MAC 168/ For contouring the MAC 168
Bronzer fara nume/ Bronzer no name
Blush stick from TCW(the color workshop)





Conturarea fetei





Conturarea consta in accentuarea  trasaturilor fetei noastre cu ajutorul machiajului. Pentru conturare ai nevoie de pudra bronzanta si highlighter.
Pudra bronzanta (bronzer) este folosita pentru a crea umbre, iar highlighter-ul (pudra de accentuare) pentru a scoate in evidenta anumite zone ale fetei.

Fata rotunda: Daca ai fata rotunda si vrei sa o subtiezi aplica highlighter pe mijlocul barbiei,nasului si pe zona de deasupra pometilor. Bronzerul trebuie aplicat pe tample, zona obrajilor (daca impingeti simtiti zona aceea mai adanca - acolo trebuie aplicat bronzerul - va puteti suge fata (fata de peste) pentru a aplica corect).



Fata lunga: Pentru acest tip de fata nu este indicat highlighterul, doar aplicarea bronzerului in zona barbiei si blush.



Fata patrata: Se contureaza cu bronzer colturile maxilarului si tamplele. Highlighterul se aplica pe frunte,nas, mijlocul fruntii si barbiei pentru a atrage atentia spre mijlocul fetei


Fata ovala: Cei care au fata ovala sunt cei mai norocosi. Acestia nu au nevoie de conturare, fetele ovale fiind ideale datorita trasaturilor simetrice.

luni, 12 decembrie 2011

Tutorialeee.

Buna fetelor, as vrea sa incep sa fac si cateva tutoriale, dar nu gasesc locul potrivit in casa. Ba nu este lumina buna, ba nu stau confortabil, ba ma vad vecinii...dar o rezolv eu cumva si pe asta. Cam ce machiaje ati vrea sa fac cu tutorial? Ceva din ce am facut pana acuma sau poate aveti vreo nunta, botez, ocazie speciala etc? Ati vrea sa stiti despre un anumit produs sau cum aplic eu fondul de ten, blush-ul sau eye liner-ul? Plsss veniti si voi cu cateva idei ca eu am ramas in pana :)) Pupici! :D

Make-up with green, machiaj cu verde!

Machiaj cu verde! Iata cum l-am realizat:
Make-up with green! How I made it:





Dupa ce mi-am pregatit pleoapele si le-am dat cu primer, am aplicat o nuanta de galben pe intreaga pleoapa. Dupa aceea in pliul pleoapei am aplicat o nuanta de verde inchis,iar deasupra pliului o nuanta de verde deschis dupa care am amestecat cuorile.Apoi am aplicat negru in pliul ochiului, peste verde si am amestecat. Pe pleoapa inferioara am facut la fel.Dupa aceea am aplicat tus si rimel.

After I prepped my lids i applied a shade of yellow on the entire lid.After that I applied a dark green in the crease, and above the crease o lighter green and blended.Then I applied black in the crease and blended everything together. I applied liner and mascara, and voila! :D




duminică, 11 decembrie 2011

Colorful make-up, machiaj colorat!






Dupa ce v-ati pregatit pleoapele si v-ati dat cu primer, am realizat machiajul in felul urmator.


After you prepped ur lids I made this make.up in the folowing steps:



Am aplicat o nuanta de galben din paleta 120 de culori de la Fraulein pe intreaga pleoapa. Apoi am amestecat cateva nuante de mov si am aplicat in pliul pleoapei dupa care am amestecat culorile. Dupa aceea in exteriorul pleoapei am aplicat o nuanta de albastru inchis metalizat, am adaugat si putin portocaliu si am amestecat.Am aplicat aceleasi culori si pe pleoapa inferioara.


I applied yellow from the 120 pallete from Fraulein on the entire lid.After that I applied 3 shades of purple in the crease and blended.Then, in the exterior of the lid I applied a shimery dark blue,and at the 4 a little bit of orange and blended.I've applied the same colours to the lower lid.


Dupa aceea am aplicat tus si rimel.

After that I applied liner and mascara.







Click pe poze pentru a le mari. Click on the pics to extend them.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Orange make-up, in 3 pasi simpli!

1: Pregateste-ti pleoapele cu primer! (Asa culorile se vad mult mai bine si machiajul rezista in timp)
2: Aplicati o nuanta de portocaliu pe intreaga pleoapa, eu am folosit paleta cu 120 culori de la Fraulein.
3: In colturile exterioare aplicati negru si blenduiti. Puteti aplica si pe pleoapa inferioara portocaliu daca doriti, apoi tusul si rimelul.Simplu,  nu-i asa?

vineri, 9 decembrie 2011

Neutral everyday make-up! Machiaj pentru toate zilele!

Dupa ce mi-am pregatit pleoapele am realizat machiajul in urmatorii pasi:
Cu o pensula plata am aplicat maronul mai inchis (cel de la Avon veryme cocoa glaze)


Apoi, blend the colour cu o pensula stufoasa :D
Am aplicat si putin auriu, apoi pe arcada am aplicat o nuanta de alb.
Am aplicat aceeasi nuanta de auriu si pe pleoapa inferioara, apoi am aplicat tusul si rimelul. :)
Acesta este machiajul meu pentru fiecare zi, este un machiaj natural si se potriveste tuturor! :)
 
Faceti click pe poze pentru a le mari.

miercuri, 7 decembrie 2011

Clubbing make-up

Machiaj pentru club...hope you like it! :)





Dupa ce mi-am pregatit pleoapele cu primer (made by me), am aplicat un gri metalizat in coltul interior al ochiului






Apoi, cu pensula stufoasa de la Sigma am aplicat o nuanta de maron, VERYME,Cocoa Glaze-nuanta mai inchisa -de la Avon, in coltul exterior al ochiului si am blenduit(amestecat bine culorile in asa fel incat sa nu se vada de unde a inceput culoarea sau unde s-a terminat)




Cu aceeasi pensula, in coltul exterior al ochiului, peste maron am aplicat negru.
Sub spranceana, pe arcada am aplicat aceeasi nuanta de gri metalizat, apoi am aplicat tusul si rimelul, and we're done! :)

















marți, 6 decembrie 2011

Monday night make-up!

I hope u like this blue make-up! :D












Aplicarea fardurilor s-a realizat in ordinea numerotata. Pe pleoapa inferioara am aplicat aceeasi nuanta de albastru ca si pe ploapa superioara






Apoi am aplicat tusul si rimelul and voila! :)


Black Swan (Lebada Neagra)

Acest machiaj a fost inspirat de filmul "Black Swan", al carui protagonista este celebra Natalie Portman,  o dansatoare care se trezeşte prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie.
Locuieşte cu mama ei, Erica, fostă balerină (Barbara Hershey), care sprijină cu zel ambiţia profesională a fiicei sale. Când directorul artistic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decide s-o înlocuiască pe prim-balerina Beth Macintyre (Winona Ryder) pentru producţia de deschidere a noii stagiuni, "Lacul lebedelor", Nina este prima alegere. Dar Nina are concurenţă: o nouă dansatoare, Lily (Kunis), care îl impresionează, de asemenea, pe Leroy. "Lacul lebedelor" necesită o dansatoare, care poate juca atât Lebăda Albă cu inocenţă şi graţie, cât şi Lebăda Neagră care reprezintă viclenia şi senzualitatea. Nina e perfectă pentru rolul Lebedei Albe, însă Lily este personificarea Lebedei Negre. În timp ce cele două tinere dansatoare îşi extind rivalitatea într-o prietenie bolnăvicioasă, Nina începe să-şi descopere partea întunecată, cu o inconştienţă care ameninţă s-o distrugă.

Christmas make-up!



Avand in vedere ca vin sarbatorile, m-am gandit sa fac un machiaj pentru Craciun! Este un machiaj foarte simplu realizat in culorile sarbatorilor! :D Sper sa va placa!











Iata cum l-am realizat!



Folosind paleta cu 120 de culori de la Fraulein, am aplicat fardul in ordinea numerotata cu pensula stufoasa de la Sigma, iar verdele de pe pleoapa inferioara l-am aplicat cu o pensula plata.





  Cu ajutorul pensulei stufoase am amestecat culorile intre ele( pt a nu se vedea acea linie de unde incepe culoarea si se termina)

Apoi cu ajutorul unei pensule plate, am presat peste putin sclipici, peste culoarea rosie am pus sclipici de culoare mov, iar peste cea galbena am pus sclipici de culoare alba.

Dupa aceea am aplicat gel liner (in loc de tus, este mai consistent si dureaza mult mai mult) cu ajutorul unei pensule pentru gel liner, o pensula unghiulara


Apoi am aplicat mascara (optional: gene false), si look-ul este gata! Sper ca v-a placut! :)